Stress & burn-out coaching

Krijg weer energie, plezier en enthousiasme in het leven en in je werk!

Als je stress of overbelasting op het werk ervaart of als je merkt dat je niet meer met plezier en enthousiasme naar je werk gaat. Na het werk geen puf en energie meer hebt in sociale activiteiten of sport dan bestaat de kans dat je overbelast bent. GO forward coaching begeleidt personen bij burn-out of klachten die op stress/overbelasting duiden.

Stress ontstaat als er meer van je gevraagd wordt dan je denkt te kunnen waarmaken. Coaching helpt je beter om te gaan met stress, te herstellen van stressklachten of burn-out, op een gezonde manier te re-integreren en duurzaam stressbestendiger te worden.

Door middel van persoonlijke coaching word je geholpen om weer in balans te komen. We onderzoeken hoe het komt dat je overbelast bent geraakt en wat je daar zelf tegen kan doen

De aanpak is er op gericht om ineffectieve gewoontes en patronen te veranderen. Indien je door stress ziek thuis bent, werken we aan spoedige terugkeer naar werk. Pas op het moment dat dit verantwoord is. Dat kan je eigen werk zijn, een aangepaste functie of ander werk. Stress en burn-out coaching biedt methoden om stress te verminderen, burn-out te voorkomen of te verhelpen/verkorten. Zodat je ook op lange termijn met plezier en vitaal aan het werk blijft.

Een coachtraject is voor ieder persoon verschillend en daarmee is de begeleiding altijd maatwerk. We beginnen met een intakegesprek, daarna kan afhankelijk van de klachten een inschatting gemaakt worden hoeveel coachsessies nodig zijn.