Over GO forward

Gerda Olij

Gerda OlijMijn naam is Gerda Olij van GO forward coaching te Kudelstaart. Als life & loopbaancoach geef ik persoonlijke en professionele begeleiding en ondersteuning bij diverse vraagstukken op het gebied van werk, studie en carrière.

Na een succesvolle loopbaan in de IT, heb ik besloten voor een baan als life en loopbaancoach. Deze carrièreswitch was een logisch vervolg omdat mijn passie en interesse bij mensen ligt, om hen een stap verder te helpen bij hun persoonlijke en vakkundige ontwikkeling.

Ik bezit een erkend Post-HBO diploma voor Professioneel Coach, waardoor jij verzekerd bent van kwaliteit in coaching en begeleiding. Deze registeropleiding, die ik heb gevolgd bij Balansgroep in Amsterdam, heeft het NOBCO/EQA keurmerk.

Meer dan 15 jaar lang ben ik leidinggevende geweest van diverse IT-afdelingen. In deze managementfuncties heb ik veel professionals geselecteerd en aangenomen en hen na instroom ook begeleid in hun verdere loopbaanontwikkeling. Ik ben goed op de hoogte van de eisen die werkgevers stellen aan hun medewerkers en hoe de arbeidsmarkt zich beweegt.

Daarnaast heb ik veel ervaring in het adviseren en ondersteunen van lijnmanagers bij het besturen van business projecten en het implementeren van passende oplossingen. Ik kan me goed inleven in het zakelijke bedrijfsleven en ben voor managers en medewerkers een betrouwbare sparringpartner. Dit alles maakt dat ik jarenlange praktijkkennis en -ervaring inbreng bij coaching, begeleiding en advisering.

Van nature heb ik belangstelling voor mensen en men voelt zich gauw bij mij op het gemak. Ik ben betrokken, enthousiast en vindingrijk, maar tegelijkertijd ook realistisch. Mijn feedback is daardoor eerlijk, to-the-point en oplossingsgericht. Met mijn persoonlijke en praktische aanpak zet ik je aan het denken en ik zal je aanmoedigen om het stuur van je loopbaan in eigen hand te nemen.

Mijn missie is geslaagd als ik je geholpen heb met de volgende stap in jouw persoonlijke of professionele ontwikkeling!

GO Forward Coaching