Ervaringen

Wat klanten zeggen

Gerda luistert goed en stelt op de juiste momenten scherpe vragen die je een spiegel voorhouden en aan het denken zetten. Omdat zij dit combineert met jarenlange management ervaring in de IT, heeft Gerda een compleet en duidelijk profiel van mij kunnen opstellen en mij heel goed geholpen bij mijn keuzes in mijn loopbaan.

Gijs, Productowner

Ik vind Gerda een super coach! Ontzettend professioneel, heel empathisch en weet ook snel door te dringen tot de kern van het probleem. Met haar schat aan ervaring en tools weet ze hoe ze je het beste kan coachen.

Martijn Klein Lenderink, Scrummaster

Ik heb het coachtraject bij Gerda als verfrissend en helpend ervaren. Als psycholoog denk je een hoop te weten, maar zoals algemeen bekend is het makkelijker om anderen te helpen dan jezelf. Gerda heeft mij inkijk gegeven in mezelf, op vrijwel alle leefgebieden. Zij gaat zeer professioneel te werk en biedt coaching op maat, waardoor je je gezien en gehoord voelt. Dankzij haar heb ik de opgestelde doelen behaald en sta ik positiever en met meer zelfvertrouwen in het leven. Ik ben haar zeer dankbaar!

Toesja Klein, Basispsycholoog

Door goed te luisteren en in combinatie met het uitvoeren van opdrachten dringt Gerda snel door tot de kern van het probleem. Door haar innemende en positieve persoonlijkheid heb ik weer energie gekregen om de juiste keuzes te maken en mezelf te waarderen.

Carine Lantau, Management Assistent