Info en contact

Hoe gaan we van start?

Een coachtraject start met een intakegesprek. In dit gesprek gaan we jouw specifieke vraagstelling verhelderen en formuleren we wat je wilt bereiken.

Vervolgens ga je actief aan de slag om je persoonlijke doelen te realiseren. In een reeks gesprekken, gecombineerd met huiswerkopdrachten en oefeningen, word je vakkundig begeleid in het proces van ontdekken en ontwikkelen van de competenties die nodig zijn voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hierbij zijn een actieve houding en zelfredzaamheid nodig.

Een gesprek duurt doorgaans 60-90 minuten en vindt iedere 2 of 3 weken plaats.

Voor vragen, inlichtingen of het maken van een afspraak voor een intakegesprek, kun je telefonisch of via email contact met mij opnemen.

Afspraken zijn mogelijk op diverse werkdagen van maandag t/m vrijdag en indien nodig eventueel op zaterdag. Gesprekken kunnen plaatsvinden in mijn praktijk in Kudelstaart (gemeente Aalsmeer) of op een nader te bepalen locatie.

Gerda Olij / 06-53206527 / gerdaolij@gmail.com

GO forward coaching staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 72831057 en heeft btw-nummer NL001529935B02.

Bij het verlenen van onze diensten verwerk ik jouw persoonsgegevens. Daar ga ik op een verantwoorde manier mee om. De privacyverklaring van GO forward coaching vind je HIER.

  • Afspraken zijn mogelijk op diverse werkdagen van maandag t/m vrijdag en, indien nodig, op zaterdag. Gesprekken kunnen in mijn praktijkruimte of op een nader te bepalen locatie plaatsvinden.
  • In het gratis intakegesprek bepalen we gezamenlijk de inhoud en de duur van het traject. Daarna volgen afhankelijk van het traject een aantal coaching gesprekken. Na het intakegesprek kan een exact prijsvoorstel worden afgegeven.
  • Indien de werkgever de opdrachtgever is van het coachtraject, wordt een plan van aanpak voor de werknemer gemaakt en op basis hiervan ontvangt de werkgever een samenwerkingsvoorstel.